В Беларус ще бъде приложена химическа кастрация на педофилите, съобщи

...
 В Беларус ще бъде приложена химическа кастрация на педофилите, съобщи
Коментари Харесай

Беларус въвежда химическа кастрация на педофили

 В Беларус ще бъде приложена химическа кастрация на педофилите, заяви в понеделник пресслужбата на Генералната прокуратура на страната.

„ По самодейност на Главна прокуратура са готови промени в Наказателния кодекс: наред с наказването за закононарушение, правосъдна присъда планува и наложително лекуване на лица, страдащи от педофилия; създаден е и е одобрен клиничен протокол, съдържащ логаритъм за лекуване на педофилия, в това число потреблението на химическа кастрация “, се споделя в известието.

„ Държавният глава(Александър Лукашенко) подкрепи самодейностите на Генералната прокуратура за изследване на въпроси, свързани със усилване на отговорността на родителите; определяне на административна отговорност за поощряване на нетрадиционните полови връзки, промяна на пола и педофилия, въвеждане на наложителен курс по тематиката за полово образование на деца и младежи в просветителния развой. А също и засилване на контрола върху към този момент осъждани лица, в това число тези, които употребяват електронни гривни ", прибавят от Генералната прокуратура на Беларус.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР